En Ru

TUNETE Mileștii Mici


Program / Tichete

Nu există proiecții.TUNETE Mileștii Mici
Statut: Proiecție Specială
Producător: ISGT GROUP // YOUBESC
Anul producerii: 2024
Durată: 75 min.
Gen: Dramă
Restricții de vârstă: 12+
Țara: Moldova, Republica
Titlu original: TUNETE Mileștii Mici
Director de imagine: Nicu Dragan, Ioane Bobeica
Director: Ioane Bobeica
Scenariu: Ioane Bobeica
Compozitor: Octavian Cotet
Costume: Victoria Rotaru
Scenografie: Cristian Ceban
Muzică: Octavian Cotet
Montaj: Sergiu Barajin, Ioane Bobeica
Sunet: Roman Bordei
Regie: Ioane Bobeica
Distribuție (actori): Anatol Mirzenco, Tincuta Josan

Rezumat:

Vă invităm la o proiecție specială a filmului TUNETE, ce va avea loc la vinaria Milestii Mici. Această ocazie este mai mult decât o simplă premieră cinematografică; este o oportunitate de a celebra îmbinarea subtilă dintre două industrii de prestigiu și de a aduce un omagiu culturii noastre naționale prin intermediul vinului și cinematografiei autentice. Pe 30 martie, începând cu ora 18:00, veți avea privilegiul de a fi martorii unei experiențe unice, unde povestea captivantă a filmului TUNETE va fi transpusă pe ecranul generos al vinăriei Milestii Mici.

Cu o capacitate confortabilă pentru 100 de persoane, vă recomandăm să vă rezervați locurile cât mai curând posibil, deoarece numărul acestora este limitat. Accesul la acest eveniment de excepție se va face pe baza biletelor, disponibile la prețul de 200 MDL, ce include o sticlă cu vin cadou din partea Vinăriei Mileștii Mici. După proiecția filmului publicul va avea putea servi un pahar cu vin spumant în compania membrilor echipei.

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de un spectacol remarcabil și de a sărbători împreună cultura noastră națională. Vă așteptăm cu brațele deschise la proiecția specială a filmului TUNETE la vinaria Milestii Mici!

Filmul va fi proiectat cu subtitrare în limba engleză.

Imagini din Film:

Despre regizor:

director

Ion Bobeica s-a născut la 20 ianuarie 1993, în satul Scoreni, Moldova. Din 2011, urmează studiile de Regie Film la Academia de Arte Frumoase din Chișinău. A debutat ca regizor în 2014 la studioul „YOUBESC” cu scurtmetrajul „Zidul” / „The Wall” – proiecția nuvelei cu același nume de Jean-Paul Sartre. A dobândit apoi calitatea de director de fotografie și regizor în diverse filme studențești, videoclipuri și reclame. În 2017 a scris scenariul primului său lungmetraj „Tunete”/ „Tunete”, pe care îl filma în vara anului 2018. Ion își dezvoltă al doilea lungmetraj.